25 Temmuz 2013 Perşembe

İyilik,güzellik

Çok zaman oldu geyiği ile yazıya başlayasım yoktu ama cidden çok zaman geçmiş be blogcum.Görüşmeyeli neler oldu nelerrr. Efem biz taşındık hem de nereye hani şu yazımda uzun uzun anlattığım Antalya'da ki ilk evime.Ali ile ev aramaya başladığımızın onuncu dakikasında eski evimizi tutmuştuk bile tek farkı bu sefer 1. kat değil 3. kattayız ve giriş kattaki lanet komşu bahçede ki yaseminleri sökmüş.Sırf bu yüzden adamı evire çevire dövebilirim.Ama neyse ki komşu binalarda ki yaseminler duruyor da miss gibi kokuyor yine mahallem.
Taliş yüzmeyi öğrendi hani öyle böyle değil tam bir mercan balığı.Yüzüyor,dalıyor hatta abartıp suyun dibinde taklalar bile atabiliyor.Bu kadar hızlı öğrenmesinin en büyük müsebbibi ise pek tabi ki Ecem.Küçük hanım Ecem'e hava atacağım diye çift salvo ile denize bodoslama bile dalar.
Yukarı da ki cümleden anlaşıldığı gibi İstanbul'dan ilk göz ağrım da geldi yanı başımıza.Ardından kuzenlerin en güzeli Evrim şenlendirdi evimizi.Gelen misafirleri gezdirmek bahane,eğlenmek şahane diyerek Antalya turu yaptık bolca kuzenler ve yeğenlerle.
Yahu neler oldu neler diye girizgah yapıp taşındık diye cümleyi bitirmek gibi olacak ama. Neler mi oldu?Eeee hep iyi şeyler oldu;)

1 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

ah ah çok ihmal ediyosun buraları gülay :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails