9 Nisan 2010 Cuma

HUZURSUZ BACAK


Ağrıyan bir bacakla yaşamak ne zormuş yahuu.Yatıyorum ağrıyor,kalkıyorum ağrıyor ben geçer yaa şu garip yogi! oturuşum yüzündendir diye düşünüp doktora gitme işini ertelemeye çalıştıkça,ağrım daha dayanılmaz hale geliyor.Yaşlanıyor muyum ne?Oysa paketlenme tarihim daha dün gibi:)))
Kuzucuk ise okula gitmemek için hafif hafif söylenmelere başladı bile.Gece hala geç yattığı için doğal olarak sabah kalkması zor oluyor.Okula gitmemek için şansını deniyor öncelikle,peki taliş gitme okula bugün dediğimde ise ayıyyyy gitmem lazımm beynaa beni bekleyy diyerek yataktan fırlıyor veee son hız giyinme maratonu başlıyor.Allaamm nasıl bir eziyettir bilemezsiniz ellerini yüzünü yıkaması,çıplak bir şekilde saklanmaya çalışması,saçlarını taratmamak için böğürerek ağlaması derkenn yarım saati buluyor evden çıkması cücemin.
Ardından kalıyorum ağrıyan huzursuz bacağımla bir başımaa dersler beni bekler,yatak beni çağırır belediyenin basmasından korktuğum evim beni temizleeee der.....ben ise tüm bu seslere kulak tıkayıp bu niye yazdığımı anlamadığım,artık anlamak için çaba da sarf etmediğim bu postu yazıyor olurum....

3 yorum:

nhn dedi ki...

stres de etkilidir belki... özellikle sınav stresi fizyolojiyi etkiliyor tespitlerime göre ama sen ihmal etme yine de... oy o giyinme hazırlanma faslına hiç girmeyelim :( kaçıp saklanma ve mümkün olan her zorluğu çıkarma konusunda uzmanlar :)

gülay dedi ki...

YOK BE NİHANCIĞIM SINAVI STRES YAPTIĞIM YOK SANIRSAM Kİ BELİMDEN KAYNAKLANIYOR BU SORUN EVDEKİ DOKTORA GÖREDE GARİP YOGİ OTURUŞUM YÜZÜNDEN KAS SPAZMI YAŞIYORUM:)PAZARTESİYE KADAR GEÇMEZ İSE DOKTOR YOLLARI GÖRÜNDÜ BANA:(
HEPSİ BÖYLE BU CÜCELERİN DEĞİL Mİİ SEVERİMM ONLARI BENNN:)))

AYŞE dedi ki...

canımm pazartesiye az iyi olsada bi görün sen, çok geçmiş olsun...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails