9 Mayıs 2009 Cumartesi

YİNE YİNE YENİDEN BURADAYIZ

Uzun bir aradan sonra herkese yeniden merhaba…
Yaklaşık 1,5 aydan beri sürekli koşuşturma haliyle geçiyor günlerimiz önce dedemizin ameliyatı dolayısıyla 15 gün Antalya ardından ise kısa bir tatil için ananeye gidiş İstanbul..
Dedemiz dizinden gerçekleşen bir operasyonla sağlığına kavuştu ve dört gözle talişle koşup oynayacağı günleri bekliyor….talişin tabiriyle bacak doktoru dedeyi iyileştirdi:)
Ardından ise 5 aydır göremediğimiz ananeye dedeye teyzeye kavuşma anı İstanbul… ne çok özlemişim annemi,kokusunu,gülüşünü bir önceki yolculuğumuz geldi hep aklıma annemin hasta haberi… kızımla ağlayarak İstanbul’a gidişimiz.. 20 günlük koşuşturma doktorlar, kötü haberler ,üzüntüler çok şükür hepsi geride kalmış gibiydi arada sızlayan yürek sancısını saymazsak annem ellerimi avuçlarında büyüten ,bir kaşık yemek yiyebilmem için sokakta peşimden koşuşturan annemdi sanki
Ve eski dostlarla buluşma anı birlikte büyüdüğüm canımın içi dostlarla…can dostum anne olmaya aday adayı Özgürümle hasret giderme ve diğer dostlarımın aramıza yeni katılan minik bebişleriyle tanışma..arzunun bebişi Şevval Zülfünün karakter adamı Ege Ulaşla..
Bu minik bebişleri koklarken kızımın ne kadar büyüdüğünü fark edip biraz burukluk çokça gurur hissetme….
Yeni dostlarla geçirilen harika bir gün Tubiş ve tatlı kurabiyem Çınar,Güneş ve sıpa gözlüm Arın, canım Handanım ve kuzucukları Emre, Ceren, Eren
Bu geçen 1,5 ay bize çok iyi geldi kısacası bomba gibi döndük evimize ancak taliş bu kadar uzun seyahatlerden sonra mekan kavramını yitirmişçesine her sabah uyandığında anne kimin evindeyiz diye soruyorbizim evimiz deyince ise bazen sevinçle bazen de istemiyorum anneanneye gidelim diyerek kalkıyor yataktan:)
Dönüşte ise babamız talişe müthiş bir sürpriz hazırlamış salonda kocaman bir akvaryum bir tek balıkları eksik:)geldiğimizden beri neredeyse her gün beraber balık almaya gidiyorlar şimdide anneye balık almaya gittiler babayla beraber merakla bekliyorum dönüşlerini..bakalım talişko nasıl bir balık seçecek bana:)
işte bunlarda istanbul resimlerimizden bir kaçı:)
istanbula giderken ...biraz sonra dünyayı bana dar edecek neden bu çocuklar inatla kemerlerini bağlatmak istemezler ki..
talya kuşlara bayıldı ama aynı şey benim için geçerli değil ne yazık ki tek kelimeyle korkunçtu ah bu alfred hitchock yokmu en büyük kabusumun müsebbibi:)))
arkadaşı ardayla...evcilik vaktinde...

5 yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
HANDAN dedi ki...

CANIM BENİM HEYACAN, TEBESSÜM, KAHKAHA VE DUYGUSALLIK MACERALARINI OKURKEN BÜTÜN DUYGULARI YAŞATIYORSUN BANA...
SENİ GÖRMEK, CAN DOSTUMU GÖRMEK BANADA ÇOK İYİ GELDİ HAYATIM. GELECEK SENEYİ SABIRSIKLIKLA BEKLİYORUM HAYATIM...
TATLI KUZUM TALİŞİMİ VE SENİ EN KOCAMANINDAN ÖPÜYORUM...
UZAKLARDAKİ DOSTUN HANDAN...

gülay dedi ki...

handanımm ne diyeyim sana seni seviyorum desem..yetermi acabaaa...:)

Adsız dedi ki...

GÜLAYCIM SEN YAZINCA GÜNDELİK OLAYLAR BİLE HARİKA MACERALARA DÖNÜŞÜYOR. GÜZEL KIZIN DA BELLİ Kİ SENİ MODEL ALARAK BÜYÜYOR. SABAH KALKIP ANNE KİMİN EVİNDEYİZ DİYE SORAN UZAYLI YAVRUYU GÖZLERİNDNE ÖPÜYORUM KOKLUYORUM CANIM.
TALİŞİN BEZİ BIRAKMA MACERASINI, ODASININ KAPISINA ASILI GÜLEN YÜZLERLE DOLU KARTONUN RESMİNİ BEKLİYORUM. TAKİPTEYİM ARKADAŞIM.
SEVGİYLE
GÜNEŞ..

gülay dedi ki...

işte bir uzaylı anne daha:)) blogumuzun isim annesi ...bende o küçük adamı koklaya koklaya öpüyorum güneşciğim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails