14 Ocak 2013 Pazartesi

BEKLEYİŞ

Esasen derdim yazmamak,zaman ayıramamak falan değil....yazamamak.Kelimeler bir türlü yan yana gelmiyor son zamanlarda.Yıllar önce bir arkadaşım, 
-O kadar çok okuyorsun ki bir gün bu okudukların nehir gibi kelimelere akacak.Sadece o anı bekle demişti.
Vallahi üzerinden yıllar geçti benim kelime kabızlığımda değişen hiç bir şey yok.Ama ümidi kestim mi?Aslaaa;)
Aaa bak birde yıllar önce kahve falıma bakan bir arkadaşım da şans oyunlarından çok ciddi bir miktarda para kazanacağımı,hayatımın değişeceğini söylemişti.O günden beri piyango bileti bile almadım.Velhasılı öngörüsü sıfır olan iki arkadaşım sayesinde yaşamdan  umudumu hiç kaybetmiyorum;)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence yazmaya yazarsın. Ciddi yazarsın ama bir yerden başlaman gerek. Mesela bu 3 aylık bebek modundaki blog görüntünü değiştirmekle başla :)

gülay dedi ki...

:) oyy beni güldürdün Syrakusa.Blog şablonu vs işlerini bir becerirsem gör bak ne cool bir blogum olacak;)

İdil'li Hayat dedi ki...

Yaz Gülay'cım, boşver şablon mablon. Önemli olan içerik değil mi? Şekilciliğe gerek yok bence. Yazıların azalması bende de oluyor ve bende bunu şuna bağlıyorum. Çocuklar büyüyor, hayat rutine giriyor ve gündelik işlere kapılıp bakıyorsun ki uzun zamandır yazmamışsın. Çünkü yazacak şey yok. Sen bazıları gibi bugünkü kombin, bugün şunu yedim, buraya gittim vs yazmadığın için hergün ne yazacaksın?:)))Taliş'i ve seni öpüyorum.

gülay dedi ki...

Ayşen çok haklısın aslında.Hayatımız bebelerin okullu olmasıyla rutine girdi sanırım.Zaman zaman uzaklaşıyoruz,kopuyoruz ama bloglardan,burada ki sırdaşlıktan vazgeçebilmek de mümkün değil.
İdilimi ve seni kocaman öpüyorum.

nil dedi ki...

Gülay :))) sabah sabah güldürdün beni, en azından bir arkadaşın haklı, kelime birikiminle kısa ve öz ne güzel anlatmışın işte, eğer diğer arkadaşın da haklıysa; ortak bilet alalım mı :P

gülay dedi ki...

Nil:)) Çakralarımın açıldığı,bir aydınlanma yaşadığım an bileti alalım derim:))Öperimm;)

Oglak Kizlari dedi ki...

Ne diyim, Allah da seni güldürsün. :-)

Keyifli anne

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails