26 Eylül 2012 Çarşamba

Havadisler

Taliş okullu olduğundan beri evde sürekli bir koşuşturma halindeyiz.Okulu tüm gün olunca sabah kahvaltısı öğlen yemeği ikindi de okuldan alma telaşı derken saat 16:00 ya kadar totom yer görmüyor desem abartmış olmam.
Okul konusunda içim çok rahat.Sadece 2007 lilerin olduğu özel bir sınıfta Taliş.Sınıf mevcutları 19  kişi.Oyun oynamayı seven bir öğretmeni var.Bu da şimdilik bana yetiyor.
Taliş okullu olur da ben durur muyum.Bunca yıldır kıymetimi bilmeyen MEB'e inat sınıf temsilcisi seçildim:)Gören duyan da bakanlık müfettişi oldum sanacak.Olayı nasıl ciddiye aldıysam her akşam çılgın projelerimle Ali'nin kafasını şişiriyorum.
Bir yandan da kışlık hazırlıklar yapma denemelerim devam ediyor.Turşu,reçel derken olayda bir level daha atlayıp domates sosu olayına girdim ki fenaaa.Patlayan kavanoz kapaklarını saymazsak becerdim galiba.
Aaa bu sırada 35 oldum.Hani şu yaş otuzbeş yolun yarısı eder klişesini yapmayacağım korkmayın.Ama cidden ürkütücü bir yaşmış 35.

6 yorum:

aysencifci dedi ki...

Gülay'cım hiç korma, daha önünde güzelll yıllar var. Taliş'in okuluna bende sevindim. Umarım böyle devam eder. Öptük.

anne kaleminden dedi ki...

35 yaşın kutlu olsun arkadaşım :) 4 ay sonra geliyorum 35 e bekle beni :)))

Berna dedi ki...

Bir de sabah 6.30'da kalkmak yok mu, offf! Gün doğmadan karanlıkta uyanmayı sevmem ki ben :( Akşam yatmadan önce de ayrı bir telaş. Okulla beraber tempomuz arttı değil mi?

Demek doğumgünündü! Nice mutlu yıllara Gülay'cığım :) Niye öyle diyorsun, nesi varmış 35'in? Ben 6 aydır 35'im, bir kötülüğünü görmedim kendisinin :P

Kutluyorum ve öpüyorum seni :) Ayrıca şu çılgın projelerini çok merak ettim, bir ara yazarsın artık :))))

mine dedi ki...

ah bir de 41 i gör sen : ) hayırlı olsun Taliş'in okulu sınıf öğretmenliğin

Oglak Kizlari dedi ki...

Hayırlı olsun.
Ne güzel geliyor kulağa sadece 2007 sınıfı.
Bizim kız raporla ana sınıfında.

Üzgün anne Çiğdem

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Otuzbeş iyidi. Pek bir rahat karşılamıştım, ohooo, benim içim henüz 25 falandı zaten. Ama 40 yaş acaip bir sendrom yaratıyor söyliyeyim. Yapamadıkların, yaşayamadıkların, göremediklerin, gezemediklerin, söyleyemediklerin hep içinde bir yerde mi kalacak korkusu yaşıyorsun. Benden söylemesi. Demediydi deme:)) Bir şekilde bloğuna geldim işte. Kızının t harfiyle olan seviyeli beraberliğinin sizde yaşattığı izdüşümlere güldüm. Biz de vaktiyle b-d-g harflerine oğlumun yaşattığı kişilik bozukluğunu yakinen izlemiştik, harflerin kişilikleri o kadar bozulmuştu ki, baba yazmak gaga veya dada yazmakla aynı şeydi oğlum için. Büyüyorlar. Paylaşmak için yine geleyim istiyorum. Sen de bana gel. Beyleri de tanıştıralım, akşam oturmasına falan gidelim, gelelim. Çocuklar arkadaş olsun... Yok o kadar da değil. Şimdilik sadece izlemeye alıyorum:)) Kocam zaten hafif asosyaldir, gece oturmasını fazla sevmez. Ama seninki briç oynuyorsa tüm gece birlikte bilgisayar ekranına bakabilirler yeşil yeşil. Oğlana gelince, zor günler geçiyor mu bilemeyeceğim ama sanırım sadece kabuk değiştiriyor. Şimdi üniverstede bilgisayar mehemdisi oluvercek gari. Ben blog blog gezerim. Eskiden daha üretkendim. Şimdi dilime vurdu görüldüğü üzere:) Selamlar, sevgiler.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails