27 Mart 2012 Salı

Kütüphane gezimiz

Cumartesi günkü gezimizin ikinci ayağı ise Burdur İl Halk Kütüphanesiydi.Talya'nın kütüphane ile tanışmasının Kütüphane Haftasına denk gelmesi de hoş bir tesadüf oldu.Ancak kütüphaneden içeri girip çocuk bölümüne adımımızı attığımız anda tuvalet mi lağım mı  ne olduğunu anlayamadığımız kesif bir koku ile karşılaştık. İçeriye girdiğimizde kokunun etkisi biraz azalmış veya burnumuz kokuya alışmıştı.Oyun bölümünde Talya'yı bırakıp üst kata çıktığımda, kırık dökük bir taşıyıcı kolon güya harçla onarılmış halde binanın orta yerinde arzı endam ediyordu.İçeride bir grup öğrenci ders yüksek perdeden bağrışarak ders çalışıyordu.




Tüm bu olumsuz koşullar Talya'nın keyfini kaçırmadı.O tüm dikkati ile kitapları incelemeye oyun alanında oyuncaklarla oynamaya devam etti.Çıkarken kütüphaneye üye olmayı da ihmal etmedik.Ve kütüphaneden ilk emanet kitabını da aldı.Dewey Kütüphanede Bir Kedi Var.




Yorucu ve eğlenceli geçen günün ardından Aşile Deweyin öyküsünü anlatan Talya:)

3 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

harika bir kültür gezisi olmuş o gün :))) eminim tekrarını isteyecektir talya :)

Unknown dedi ki...

Maşallah Talya 'ya şimdiden kitap kurdu olmaya aday,özlemişim onu ne zamndır uğrayamıyordum...
Sevgilerimle,Talya'dan bir kucak aldım :)

Berna dedi ki...

Ben daha cesaret edemiyorum kütüphaneye götürmeye Ekin'i. Çocuk kütüphane kavramından soğumasın diye :) Ama dur, bir araştırmalı, belki de düzgün birkaç yer bulabilirim.

Taliş'im Ekin'in favori kitaplarının iki tanesine el atmış. İyi okumalar güzellik ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails