11 Ağustos 2011 Perşembe

Buralarda değişen bir şey yok

Dışarısı gölgede 40 derece sıcakken soğuk algınlığı geçirmeyi başaran o bahtsız bedevi benden başka kim olabilir ki.Antalya yanıyor ben yanıyorum ateş,burun akıntısı,kızarmış bir boğaz ve aldığım ilaçların etkisinden midir nedir bilinmez sürekli bir uyku hali.Olayın vahametini bir de şöyle anlatayım dün gittiğim sinemada gözüm açıkken gördüğüm ilk şey teaserlar son gördüğüm ise filmin kapanış jeneriğiydi.Arada full uyumuşum:)Ey insan evladı madem bu kadar hastaydın sinemada ne işin var diye sorarsanız 4,5 yaşında dediğim dedik öttürdüğüm düdük diyen bir çocuğunuz olmadığını varsayarak sorunuzu görmezden gelmeyi yeğliyorum efem.
Ama hala aklım almıyor, nasıl o denli ağır uyuduğumu ve Talişin beni nasıl uyandırmadığını.İşte bu yüzden filmle ilgili iki kelam edemiyorum ama Talişe sorarsak film süpermiş en komiği de azmanın gerçek bir kedi olmasıymış.
Her şeyi anlatmaya yine  sondan başladım değil mi?Biraz geriye doğru gidersek bu arada tek hastalananın ben olmadığımı da öğreneceksiniz.Taliş de klasik bir yaz hastalığı geçirdi görüşemediğimiz günlerde.Otit externa yani başka bir deyişle yüzücü kulağı.Babasının havuza girmeyin haykırışlarını duymadan gelip havuza çift salto,çivileme.bodoslama dalmak suretiyle kendini yine hasta etti kuzucuk.Doktor amcasının banyo suyu bile yasak artık deyişiyle bizim için kabus başladı.Evde misafirliğe gelen sebi sübyanın havuzun,denizin gözüne vurup  her allahın günü yosun tutana kadar suda kalmasını izlerken Talişi zaptetmek hepimizi bayağı zorladı.
Tedavisinin 3. günü ağrısı azalmış su aşkı daha da  artmıştı.Bizde ağrısının azalmasını fırsat belleyip 10 kişilik bir ekiple köprülü kanyonda raftinge gittik.Başta Taliş nasıl tepki verecek,korkacak mı diye tedirgin olsak da Talişin botun içinde ki sevinç çığlıkları hepimizi rahatlattı.3,5 saat boyunca botun içinde kah kürek çekti kah bize kaptanlık yaptı.
Geçen günlerde yine misafir ağırlandı sabahlara kadar kağıt oynandı.Misafirler yolcu edildi.Bayramda İstanbul a gitme planları yapıldı.Veee en önemlisi Taliş okula kaydoldu.12 eylül de yine yine yeniden kuzu okullu olacak..
Okula çocuğunu kaydettirip okuldan gözleri dolu dolu çıkma becerisine sahip ebeveynler olarak tarihe geçtiğimizi söylersem nasıl heyecanlı olduğumuzu anlarsınız sanırım.Hayır ilk defa da gitmeyecek ki okula nedir bizde ki bu duygusallık bilmem.

Şimdi izninizle akan burnumu da alıp yavaşça yatay pozisyona geçmek üzere buraları terk ediyorum.Malum yatmadan ,dinlenmeden geçmiyor bu lanet hastalık.

16 yorum:

elif-kayra dedi ki...

çok geçmiş olsun,iyileş ve biraz önce dön olurmu

Sibelbek dedi ki...

Gülayım çok geçmiş olsun. Şimdi siz bayramda buralarda olacaksanız, biz bir yere gitmeyip sizi mi beklesek acep? dur bi kocayla konuşayım ben :))) siz kesin gelecek misiniz?

Ayla dedi ki...

Gülay geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah.Talişinde daha iyi olmasına sevindim çocukları zapetmek gerçekten zor. Bizimki de 7/24 girmek istedi.

gülay dedi ki...

Sağol Elif'ciğim umarım hemencik gider şu hastalık yaz günü hiç çekilmiyor:)

gülay dedi ki...

Sibelim bayramda 1 haftalığına İstanbul'a kaçmayı düşünüyorum.Hayatımızda çok radikal bir değişiklik olmazsa arefe günü kesin İstanbuldayım;)

gülay dedi ki...

Ayla çok sağol canım.Koca koca adamlar kadınlar bile denize suya doyamazken çocuklarda haksız sayılmaz ama birde ayarını bilseler:))

Neşeli Günler dedi ki...

geçmiş olsun
103. izleyicin Neşeli Günler-Müjde :)

gülay dedi ki...

Çok şağol Müjde...
64'den 103'e sevgiler;)

miss kokulu defnem dedi ki...

çok geçmiş olsun, Antalya'da bir salgın falan mı var? 4 arkadaşımdan da hastayım mesalı aldım...hatta biri iğne falan vurulmuş..gerçi bende 2 haftadır hastayım..nedir bu yaz kimse kurtulamadı hastalıktan yaa, acil şifalar..bol bol sıvı almayı ihmal etmeyin..sevgiler

yerdenuzak dedi ki...

Geçmiş olsun canım.

Sibelbek dedi ki...

ouuvvv! biz tam karar veremedik ama dur bakayım senin mailin açıksa telefonumu göndereyim sana, araşalım ;) yok açık değilse sen bana gönder :)

gülay dedi ki...

Miss kokulu defnem;Antalya da tek suçlu klimalar odalar 35 derece oradan hop klimalı odaya orası 21 derece böyle olunca hastalık kaçınılmaz oluyor ne yazık ki:(
Geçmiş olsun dileğin içinse çok teşekkürler:)

gülay dedi ki...

Yerden uzak; çok sağol tatlım

gülay dedi ki...

Sibelim mailim açık bekliyorum ;)

Oglak Kizlari dedi ki...

Ay Gülay ım, ne okulu kız daha 4.5 yaşında ayol!!


Acele cevap, kestane kebap.

Meraklı anne Çiğdem

gülay dedi ki...

Canikom kreş ayol:))12 sinde başlıyor yeni dönem ondan bahsetmiştim:))
öperim o meraklı anneyi;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails