29 Temmuz 2011 Cuma

Günaydın

Tamı tamına 1 aydır bir şeyler yazmadığımdan kumanda panelini açıp ekrana salak salak bakınıp durdum yarım saat.Yeni kayıt girmek için nereye tıklayacağımı bulmak için gösterdiğim olağanüstü gayret ise takdire şayandı:)
Nerelerdeydik bu geçen zamanda..... Efem klasik tatil modundaydık.Önce Ecem evimizi şenlendirdi ,bu sabah 7:15 uçağıyla onu da yolcu ettik.Esasen dün 15:20 de gidecekti.Havalimanı girişinde kimliğini unuttuğunu fark edip, Antalya trafiğinde eve dönüp, saatinde havalimanına yetişemeyince kişisel tarihinde bir ilk yaşayarak uçağı kaçırdı kuzu:)
Ardından can arkadaşım ,yol arkadaşım Devrim yavrusu ve koca kişisiyle beraber geldi.Ne de iyi etti.Kendisi 11 aylık canavarını emzirdiğinden "şarabın gazabından korkkkk"geyikleri çevirerek içkinin gözüne vuramasak da.Bu cücükler yüzünden saat 10:30 civarında enerjimiz error verip yataklara sürünerek gitsek de. Birbirimizin gözlerine bakınca anlamsızca gülebilmeyi yeniden anımsamak harikaydı (Meraklısına;.Kendisi çok sık yazmasa da Devrim oğlanla beraber ahanda burada ikamet eder)
Neredeyse her sabah güne denizde başladık Talişko 30+ güneş korumaya rağmen arap bacı kıvamına geldi.Kolluklarla yüzme işinin kompetanı oldu.Hatta abartıp tek kollukla bile yüzme denemelerine başladı.
Kilo aldı,boyu uzadı.Kilo aldıkça çevreden
-ay şekerim az yedirin buna
geyikleri tavan yaptı.Her zaman ki gibi tam bir dilli düdük.Hiç susmadan saatlerce konuşma kapasitesine sahip.
Koca kişisinin işinde bir takım çalkantılar oldu,duruldu.
Ben ise bu geçen zamanda 121286 kere yemek yapmış,124301 kere temizlikle iştigal etmiş ve214565876865 kere mutfak halısını yıkamışım;)21456876866. kere yıkanmak içinse banyoda beni bekliyor lanet halı:)
Akşama ise çeşitli yaş,cins ve ebatlarda 7 ergenus evimizi şenlendirecek.Şimdiden toparlanmakta fayda var ama önce güzellik uykusunda ki kuzuyu şarkılarla, öpücüklerle uyandırmalı.
Hepinizin günü aydın olsun efemm ....öperim.
Bu sabah ki uykudan uyandırma şarkımızı merak edenler tık tıkkk

7 yorum:

Oglak Kizlari dedi ki...

Gülay,

Ohhhh hoşgeldin.
Talya ya selam.
Gelişmeler sevindirici.

Yazına çok güldüm. Salak kelimesi beni hep çok eğlendirir zaten. Bilmemkaç defa halı yıkama ve yemek pişirme işine ise resmen katıldım.

Eline sağlık.

Neşeli anne Çiğdem

gülay dedi ki...

Hoş bulduk Çiğdem'ciğim,özlemişim sizleri.
Sabah sabah enerjine hayran oldum...bu sıcakta sabah sporu benim için kendi terinde boğulmak demek:))

Seni ve Ada kızımı çok öpüyorumm

anne kaleminden dedi ki...

oy bu ne yoğunluk canım yaa... gelen giden hiç eksik olmadı sizden çok özledik ama sizi :)

Adsız dedi ki...

Kurtul o halıdan Gülay :)))
Neşen daim olsun.

gülay dedi ki...

Nihancığım canım yaz mevsiminin tek sevdiğim yanı bu arkadaşlar,gelen giden cümbüş:)ama laf aramızda sükuneti de özlemişim.
Ve tabi ki sizleri de kızlara çok selam söyle hepsini kocaman öpüyorummm

gülay dedi ki...

Evet evett lanetli bir halı bu ;)her hafta halıya ya bir şey döküldü ya da köpek işedi:))

Oglak Kizlari dedi ki...

Hadi gülay ım,

Yazı bekliyoruz.

Teşvik eden anne Çiğdem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails