23 Haziran 2011 Perşembe

Hoşgeldin


Doğduğun gün İstanbul'da eylül yağmurları yağıyordu bardaktan boşanırcasına ve seni gördüğüm ilk an dünyada bundan daha güzel bir bebek olamaz diye düşünmüştüm.Her anın mucizelerle doluydu.İlk adımların,ilk kelimelerin sevgimizle öylesine sarıp sarmalamıştık ki seni her şey sana dairdi hayatımızda.Teyzelik yarı annelik diyenlere inat küçük annendim senin:)
Büyüdün artık liseli adayı muhteşem bir genç kız oldun.Ben ise anne oldum Talya'nın annesi.Ama bilmelisin ki yüreğimde yerin, sevgin hiç değişmedi, hiç azalmadı.Sen benim için doğduğun gün kucağıma verdikleri pembe beyaz minik bebeksin .Elinden tutup bale gösterilerine götürdüğüm afacan kız çocuğusun hala....
Teyzesinin yanına, tek başına uçak yolculuğu yaparak gelecek kadar büyüyen güzel kızım, Ecemim hoşgeldin....iyi ki geldin.

8 yorum:

Sibelbek dedi ki...

ayyy, ne hoş yaaa! benimde yeğenim olsun istiyorummmm :(((

mine dedi ki...

çok tatlı teyzem de eve geldiğinde senden daha güzel bir bebek olmadığını düşündüm diyor bana : ) ah bu teyzelik : )

ASLI dedi ki...

ne güzel bir teyzesi var...Ne mutlu ona.

anne kaleminden dedi ki...

çok duygulandım, maşallah ecem e de ne kadar tatlıı :)) benim de ilk yeğenimin yeri çok ayrıdır, şuan üniversiteyi bitirip, master için berlin e gitmeye hazırlanıyor ama benim için halaa kıvırcık saçlı minik bir kuş ooo :)))

Bahar dedi ki...

Ben de teyze olmak istiyorum. Ne güzel bir duygu. İnşallah olurum.

Adsız dedi ki...

gülaycım ne güzel ifade etmişsin hisslerini teyzelik yarı annelik bazende tam annelik bence.benimde 3 yeğenim var çok bakmışımdır çalıştığım zamanlarda bütün maaşımı harcamışlığım vardır gezdirip dolaştırdığım bende çok severim yeğenlerimi hele en küçüğü cilveli işveli bir kız o giderken çok ağladığımı bilirim...

hypo dedi ki...

doğum günü kutlu olsun:)

aysencifci dedi ki...

Gülay'cım ben hala oldum, 20 yaşındaydım. Şimdi yeğenim artık kocaman adam ve ben nasıl gururluyum ona baktıkça. Birlikte müzelere, gezmelere, sinemalara gittiğimiz yeğenim artık nişanlı, yüksek lisansı bitirdi. Ama benim için hep o kara saçlı, mis kokulu bebek, Ninja Kaplumbağları seyrederken heyecandan ayağa zıplayan çocuk... Ecem'iniz çok güzel maaşallah, Allah bahtını ve tahtını güzel etsin. Öpüldünüz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails