9 Ocak 2011 Pazar

ÖDÜL


Sevgili Berna çok keyifli bir blog ödülü (oyunu-mimi-sobesi artık ne derseniz deyin) göndermiş.Adı ise "your blog is fabulous".Bu ödülün kuralı ise görmek istediğiniz 3 yeri nedenleri ile yazmak.Ödülü görür görmez ilk tepkim "nee sadece 3 mü oldu"O kadar çok yer var ki görmek istediğim.Gidebilmek içinse para ve zaman ikilisinin yan yana geldiği zamanları bekliyorum.

Prag

Orta Avrupa ülkelerinin mimarisine,tarihine ilginç bir şekilde zaafım var.Tarihi dokunun bozulmadığı masalımsı bir şehir Prag.Her çiftin ""Bir Paris yapalım şekerim ,aşk ve romantizm şehri Paris "geyiklerinde ki  aşk ve romantizm bizim için Prag.Ali ile ortaklaşabildiğimiz nadir yerlerden biri aynı zamanda.Şimdilik Prag aşkımızı arkadaşlarımızın seyahatlerinden bize hediye olarak getirdiği magnetlerle ve bira bardaklarıyla gidermeye çalışıyoruz :)

Floransa

Hayallerimin şehri ,sanat tarihçilerin kabesi Floransa.... uçaktan inince toprağı öpmek istediğim şehir:))İtalyan Rönesansının başkenti ,Michelangelo,da vinci ve Boticelli nin şehri olması neden görmek istediğimi yeterince açıklıyordur sanırım.

Hasankeyf-Batman

Çok istedim artık gelenekselleşen  Hasankeyf'e Sadakat treniyle Hasankeyf'e gitmeyi.Neden mi Hasankeyf ?işte tam da bu yüzden.

Berna'cığım teşekkürler çok eğlenceli bir ödüldü.Bende bu ödülü Gezginci anne Çiğdem'e yani Oğlak kızlarına,Sevgili Elif'e yani Kayra'lı günlere,Ne zamandır yeni yazılarını okuyamadığım Sevgili Gökşen'e yaniii LalveBenBüyürken'e gönderiyorum.Kolay gelsin hepinize....

NOT:Doğum günü partimiz 25 i aşkın kişi,bol koşuşturma,bol kahkaha ile geçti,bitti.Ve sonunda "ne güzel yaşmışsın sen be 4 bile dedirtti;)

3 yorum:

Berna dedi ki...

Ne çok yer var aslında gidip görmek istediğim, ben de 3 taneye sığdıracağım diye delirmiştim :)
Elbette Prag, Floransa, Roma gibi tarihin ve mimarinin muhteşem izlerini taşıyan kentleri görmek istiyorum ben de senin gibi Gülay'cığım...

Talya'nın doğumgünü kutlamasının keyifli geçmesine sevindim. Doğumgünü detaylarını bekliyoruz ;)

gülay dedi ki...

Yarım saatliğine bile olsa görmek istediğim yerlerin hayalini kurmak ne iyi geldi Berna'cığım.O yüzden ben çok sevdim bu ödülü ;)
Doğum günü detaylarını ayrı bir post yapsam mı bilemedim keza koşuşturmaktan hiç bir şey anlamadım:)
Cüce eğlendi, anne perişan:)

Gökşen dedi ki...

Bana çok şahane bir mim gelmiş, hangisinden başlasam acaba? :)))

En kısa sürede yazıla :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails