3 Ocak 2011 Pazartesi

NE UMDUK,NE BULDUK


Yahu ne bahtsız bedeviyim ben böyle.Yeni yıl ,yeni umutlar ,yeni başlangıçlar bla bla diye kendi kendime gaz verirken,dakika bir gol bir koca kişiyle çok fena tartıştık.Sebebini hatırlıyor muyum ıhh.O hatırlıyor mudur? Sanmam 15 yıldır şöyle dişe dokunur bir sebepten dolayı kavga etmişliğimiz yoktur zaten.Onun sapı şunun çöpü bağırdın,bağırmadım,aldın,almadım vs vs...Birde geçici görevle şehir dışına çıkınca kaldım bu körolası vicdanımla baş başa.Giderayak barışsa mıydım,çok mu tepki verdim acaba,yok yok iyidir burnu sürtülsün azcık,yazık yahu bak barışmak için gelirken çikolata bile almış....pöffff küs küs gitti adam iyi mi....
Talya'nın doğum günü partisinin derdi beni yavaş yavaş germeye başladı.Valla cüceden azcık yüz bulsam  parti marti yapmayacağım.Ama çocukum resmen gün sayıyor.Şu pasta işi ise beni ayrıca geriyor.Bir pasta 120 lira olur mu yahu.İçine ne koyuyorlar bu meretlerin de 120 lira ediyor anlayabilmiş değilim.Ama şaşırmamak lazım çocuğumuzun doğum günü pastası bile statü sembolü oldu bu memlekette..Yok şeker hamırı ile kaplıyoruz,yok bebek oturtuyoruz,birde üstüne kuş konduruyoruz hade bakalım.
İnternet derya deniz deyip oturdum pc karşısına, youtube da ne kadar pasta yapım videoları varsa hepsini resmen hatmettim.Aldım bir kere gazı kendim yapıcam bu pastayı-da nasıl yapıcam.Hayatında pasta yapmak adına tek bildiği şey hazır pandispanyanın arasına hazır pasta dolgusunu doldurup, üzerine de hazır kremayı sürmek olan bir kişi bu pasta işini nasıl halleder acep?.Talya ise benim bu hain planlarımdan habersiz Winx li pasta istiyorumm.Stella olsun pastam da diye ömrümü yiyor.En iyisi bir winx bebeği alıp benim pandispanyanın üzerine oturtmak anasını satayım:)
Zor işmiş ebeveynlik işi azizim zor.Bu yaştan sonra pasta bile yaptırıyor adama. 



10 yorum:

anne kaleminden dedi ki...

yeni yıl süprizlerle başlamış :) canım bi dene bence pastayı belki gizli bir cevher saklıdır içinde :) 120 tl de çokmuş gerçekten...
zaten kavgalar hep öyle minimini şeylerden çıkıyor, biran önce vuslat diliyorum :)))

Sibelbek dedi ki...

ilahi Gülay, güldürdün beni sabah sabah. ama haklısın şu pasta fiyatları gerçekten sinir bozucu. kocayı da takma kafana bence, o unutmuştur çoktan, güzel bir karşılama yaparsın olur biter :)))

gülay dedi ki...

Nihan'cığım valla bende içimde gizli bir cevher olması için dua ediyorum 3 gündür.Yoksa bizim pasta hayal olacak:))

gülay dedi ki...

Haksız mıyım Sibel'ciğim yaa bu ne böyle altı üstü pasta yahu güzide bir sanat eseri muamelesi yapılıyor o kalori bombalarına:)
Unutmuştur değil mi? unutmuştur unutmuştur;)

Ayla dedi ki...

Allah kolaylıklar versin o zaman sana, ben becerip de yapamadığım için hazır almıştım.15 Kişilik 90 ytl, 20 kişilik 120 ytl idi kendi kendime söylenmiştim 5 kişi arasındaki porsiyon farkı nasıl 30 ytl olur diye:)İnşallah üstesinden gelirsin.

gülay dedi ki...

Ayla'cığım teoride pasta yapımı konusunu hatmetmiş gibi görünsem de pratikte pek becerebileceğimi sanmıyorum.Paşa paşa winxli pastayı alacak gibiyim.

Adsız dedi ki...

Neliymiş bu pasta yeni sene yeni sene ?
:))

mine dedi ki...

aman ya ah bu abuk subuk nedenler ama amahem de çikolatayla gelinince affedilmez mi hem sonra bünyeye üzüntüde yapmaz mı bu durum : )
acil şifalar, kolaylıklar

gülay dedi ki...

Syrakusa;:))

gülay dedi ki...

Yapmaz mı hiç Mine'ciğim:)Hayır birde yüzsüzce aldığı çikolatayı yedim iyi mi:))
teşekkür ederim canımm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails