25 Ocak 2011 Salı

KISA KISA

Buralardayız aslında, ama elim klavyenin tuşlarına gitmiyor bir türlü.Hafta sonu Ali geldi fena halde grip olmuş.Gören duyan açık kalp ameliyatı olmuş sanır.Bir naz,bir kapris.72 saat uyuma becerisini göstermesi ise ayrıca takdire şayan.

Deliler gibi Fringe seyrediyorum son günlerde.Bu Abrams amcam yaktı yine beni.Bilgisayara televizyon muamelesi yapar oldum sayesinde.Güya kendime bilgisayar konusunda kota koymuştum.Resmen koltuğa yapışmış haldeyim.Günde 3 bölümden fazlasını izlememek lazım yoksa mazallah benim gibi paranormal activitiy moduna geçersiniz.

.Günde 1 paketi zorladığımı farkettiğim andan beri sigarayı azaltmaya çalışıyorum.Kısmen başarılı oldum sayılır.Açılan iştahımdan ise hiç bahsetmeyeyim.Obez olup kalp krizinden ölmek mi?,sigaraya full devam edip kanserden ölmek mi? çelişkisini ise hala çözebilmiş değilim.Eskiden sigara stoğum azalırsa yoksunluk krizine girerdim.Şimdi ise çekirdek bitince.

 Talya ise kendini prenses sanmaya başladı.Dışarıya çıkacaksak prenses tacını takmadan asla adımını atmaz oldu.Sokakta bu taçla fazlaca prim yaptığını keşfettiği andan beri ise herkese tebaasıymış gibi davranması ise tam seyirlik.En son mağazada ödeme için beklerken önde ki kadıncağıza
-Heyyy ben prensesim görmüyor musun.Sen prensese nasıl böyle kötü bakarsın söyle bakalım.Bu yüzden güzel bir cezayı hak ettin.
Diyerek asasıyla dürttü.Neyse ki mağazada ki tebaası beklediği ilgiyi gösterdi de kadıncağız Talya'nın elinden-dilinden kurtuldu.

Havalar bir kaç gündür yağmurlu.Yani tam bizlik.Yağmurlukları ve çizmeleri giyip, ana-kız fırsat buldukça yollara vuruyoruz kendimizi.Kah sahile,kah çayır çimene.İkimizi de sakinleştiriyor bu yürüyüşler.Hele de Talya'yı.Akşam 9:30 da uyumasını bu yürüyüşlere bağlasam mı acaba?

Şimdi içeriden bana seslenen prensesimin yanına doğru gideyim.Derken yanımda... bitti mi işin diye bacaklarıma yapışıyor.Haydi "kaydı yayınlaya" basayım da gideyim.Malum prensesleri  kızdırmaya gelmez.;)

11 yorum:

mine dedi ki...

tatlı tatlı pirenses amman kızdırmayalım onu her halleri ne kadar yaratıcı ve tatlı oluyor : )

Deli Anne dedi ki...

ahaha Alinin gribine güldüm.. nolcak bu erkeklerin hastalık acizliği.. bizde de geçenlerde hastalandı evin erkeği:P aman bir afra bir tafra.. gülümseyemiyor bile çocuklara abartısız

gülay dedi ki...

Mine'ciğim tam seyirlik gerçekten.Yürüyüşü bile değişiyor o taç kafaya takıldığında :)

gülay dedi ki...

Deli annem;en son cinnet geçirtip höyytt desem de değişen pek bir şey olmadı.Öksürürken diyaframın bile acıması tabirini de kelime dimağıma kattı bu hastalığında ya pess:)

Adsız dedi ki...

Aman diyeyim asil damarına basma prensesin , sonra seni kuleye gönderir. :)) Eşine geçmiş olsun.

anne kaleminden dedi ki...

hayır bu adamlara virüsler farklı mı etki ediyor ki anlamadım :))
yağmurlu havalarda anne kız yürüyüş çok hoş yaaa, çok sevdim :))
gülay zaten benim taliş in prensesliğinden şüphem yoktu yani o yüzden fazla etkilenmedim, doğal geldi ;))))

gülay dedi ki...

Syrakusa; yapar mı yapar bu bizim küçük prenses;)
Geçmiş olsun dileğin için ise çok teşekkürler

gülay dedi ki...

Nihan'cığım;erkeklerin ağrı eşiklerinin bizlerden daha düşük olduğunu bilirdim de bu kadar olduğunu tahmin etmezdim.Bel fıtığından yatakta dönemden yattığım oldu bu kadar nazlanmadım.

Berna dedi ki...

Geçmiş olsun Gülay'cığım.

Benim eşim öyle çok naz yapan biri değildir ama yine de iyi ki erkekler doğurmuyor diyeceğim. Bir de doğum falan yapsalar yanmıştık Allah korusun :)))

Prenses Taliş'imi çok öpüyorum ;)

gülay dedi ki...

Aynı şeyi söyledim Berna.Pardon çemkirdim;)Benim yerimde olsan ne yapacaktın diye.
Her allahın ayı regl sancısı çek,üstüne üstlük doğur,meme ucun nerdeyse kopacak kadar yara olsun dişlerini sıka sıka emzir.Yok yok bu erkeklerin ağrı eşiği fazlaca düşük;)

Berna dedi ki...

Hah, tam demek istediklerimi yazmışsın valla :) Eline sağlık :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails