29 Haziran 2010 Salı

MEKTUP



Çok özlemişim çokkk,sabahları yatak keyfi yapmayı,senin için krepler pişirmeyi, uzun,keyifli kahvaltılarımızı,tırnaklarımızın arasına giren pastel boylara inat resim yapmayı,sırf sen istedin diye aylak aylak sokaklarda dondurma yiyerek gezmeyi veya parkta oynamanı seyretmeyi çok ama çok özlemişim.

Büyüyorsun....ve her geçen gün beni biraz daha şaşırtıyorsun.Doğduğun günden beri seni hiç bir şey için zorlamamaya,anlamsız kurallar koymamaya karar vermiştik.Kucakta mı durmak istedin kollarımız uyuşana kadar kucağımızda tuttuk seni.Uyumak istemedin mi,sabahlara kadar oturup oyunlar oynadık seninle.Yanımızda mı uyumak istedin koyun koyuna o mis kokulu enseni koklaya koklaya uyuduk seninle.Şimdi ise artık yanımızda yatmak istemiyorsun yanına kitabını okutmak için çağırıyor kitabın bitince kah trixie ye kah teddy ye sarılıp uyuyorsun da ben seni ve o mis kokunu duymadan uyumaya hazır değilim be çocuğum.O minicik ellerinin sıcaklığı,insanı sarhoş eden kokun olmadan uyumaya ben ne zaman alışacağım hiç bilmiyorum.İşte bu yüzden son günler de uykularım bölük pörçük.

Sen uyuyorsun bir başına ve ben bu şarkıyı dinlerken sadece zamanın nasıl büyük bir hızla geçtiğini düşünüyorum.Her anı mucizelerle dolu geçen bu 3,5 yıl için teşekkürler küçük kız:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

aklıma Eren için yazdığım ''Leyleğin geciken adımı'' geldi. Mektubunu okurken duygulandım. Eline sağlık..

mine dedi ki...

her günü dolu dolu geçirmeniz dileğiyle, zaman hızla akıp gidiyorken akılda kalacak bizi oluşturacak güzel anılarla
sevgiler

anne kaleminden dedi ki...

öncelikle talişin duru güzelliğine bittim, nasıl güzel bir gülüş o öyle :)))) demek reddedildiniz uyku arkadaşlığı konusunda :)) zaman çok hızlı geçiyor... malesef bugün yatağımızı, yarın tavsiyelerimizi reddedecekler bu bücürler.. bugünlerimizin kıymetini iyi bilelim...

gülay dedi ki...

Syrakusa;Beğenmene çok sevindim"leyleğin geciken adımı" ise beni merakta bıraktı.Beter böceğe kocaman kocaman sevgiler..
Mine;minik bir mucizeyle günler uzun yıllar kısa geçiyor,kaçırmamak lazım;)
Nihancığım;teşekkür ederim benim de çok sevdiğim bir resimdir.Evet ya fena bozuldum aslında bu free uyuma işine ama çaktırmıyorum:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails