23 Kasım 2009 Pazartesi

TİYATRODAYIZ....



Yukarıda gördüğünüz afiş Talya'nın izlediği ilk tiyatro oyununun afişi.Uzun zamandır Talya'yı tiyatroya götürmek istiyordum ama kaygılarım da çoktu.Karanlıktan ve yüksek sesten ürker mi?o kadar zaman zarfında sabit durabilir mi?oyundan keyif alırmı?tüm bu kaygılarımı bir köşeye bırakıp radikal bir kararla biletlerimizi alıp kendimizi tiyatro binasına attık.Önce Talya'ya tiyatronun ne olduğunu,ne ile karşılaşacağını dilimin döndüğü kızımın anlayabileceği şekilde anlattım amaa o da nee kesin bir dille gitmek istemediğini belirtti Taliş hemde salona girmek üzereyken....Ama o da ne bir anda yaklaşık 30 anaokulu çocuğu salona girmek için önümüzden geçmeye başlayınca Talya da fikrini değiştirip en sevimli haliyle  salondan içeri girdi.
 Oyun tek perde olduğu için çocuklar sıkılmadan keyifle oyunu izlediler.Merak edenler için oyun Antalya Devlet Tiyatroların da gelecek aylarda da gösterimde olacak.

            her yerde ve her durumda kudurabilme kapasitesi resimde de görüldüğü üzere mevcut:)

                                    
                                          Fuayede oyun hakkında derinnn araştırmalar içindeyken

2 yorum:

HANDAN dedi ki...

Gülayım demek sonunda gittiniz tiyatroya, çok sevindim. Fakat merak ettim, Talişin gösterimde ve sonrasında tepkileri nasıldı?

gülay dedi ki...

handanım taliş tiyatroda pür dikkat oyunu izledi bol bol kahkahlarla güldü (espirilerden de anlar oldu bu sıpalar yaff)çıkışta ise sorular sorup durdu kurdun neden tüyleri yoktuuuu????neden keloğlana çalış çalış çalış dedi??ağaçların neden meyvesi yoktu??vs vs
şimdide tvdeki eti çocuk tiyatrosunun reklamını gördükçe annne tiyatroya gidelim diye tutturuyor:)))tiyatro konusunda cesaretlendirmelerin için de teşekkür ederim canım senden ve erenden cesaret almasam götüremezdim sanırım

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails